Mästerkockarna

Skola idag igen då, lite segt att gå upp imorse eftersom ja inte sovit så mkt inatt, men när ja väl var uppe va ja inte så trött.

Fick mina omdömen idag också.... å ja blev lättad när ja inte verkar ha nåra ig-varningar iaf (: tid för utv samtal den 8 april me, kl kvart i nio på morronen,.. det blir ju kul mitt på påsklovet ^^

Aja, denna dagen började inte så jättebra, Dennis bil pajade när han skjutsat mig till skolan, sen gick allt åt helvette på min bildlektion... ja satt verkligen och försökte blanda rätt färger hele lektionen, men utan att lyckas ! då var ja ju inte lite irriterad...

Men mitt humör blev snabbt bättre när jag och Susanne efter att vi ätit lunch gick ut på en superprommis (: Fyfasiken va hurtiga vi är ibland måste ja säga :D !
Och det hurtiga var absolut inte slut efter den prommisen, efter skolan när vi kom hem till Susanne så hjälpte ja henne med att dela ut reklam, ja gick som bare den me en reklamhög på ena armen xD De måste sett lite dumt ut, men ja va en jävel på't. Märks att ja delade ut reklam för nåra år sen ^^

När vi var klara med det så åkte vi hem till mig och då skulle vi laga mat (bacon och strips) och vi som är såna mästerkockar satte igång, ... men att steka bacon på högsta värmen var inge smart, ocha tt glömma stripsen var inte heller smart.. så resultatet blev :

 
Bränt som fan å de gick knappt att äta men vafan xD.

Efter denna måltid drog vi ut å körde me fyrhjulingen i nåra timmar :) sketakul verkligen :D Det måste göras om !

Haha sen när vi tagit in hästarna och så, så började vi diskutera vad vi ska ha på oss när vi ska ta studenten, nån som har något förslag? :P
Vi hade en sketalång pratstund om detta :O å balen å massa sånt :P

Sen åkte Susanne hem :( .  så nu sitter ja här helt själv, å lyssnar på musik :)

Ska la snart sova kanske, men bara kanske :)

Hejsvejs :~

Axel Öhman är en sjöman

Jag ligger under täcket
mitt i natten och tuggar
på isbitar så att jag
inte ens kan höra mina
egna tankar

(kanske är det det
som är meningen, eller
så äter jag bara is
för att det är gott
)

en inbillad sms-signal
får mig att lite för
ivrigt leta efter ord
från dig i min inkorg

men det finns inga



(Jag vet inte längre om
det är de kalla isbitarna
eller ångesten som får mig
att skaka
)

men mest är det nog paniken.



Usch , det är så mkt prov å inlämningar och skit i skolan just nu... eller ja... typ allt är mellan vecka 16 till vecka 18. Och det är sjukt mkt alltså... ångest? JAPP!
och imorgon får jag nog tillbaka databasprovet.... ja vågar inte, spec inte efter Stefans superironiska kommentar till mig förut om provet :(

Nej nej nej! Jag orkar inte med någon panikångest inatt, så ja måste tänka positivt nu....


Axel Öhman är en sjöman! , den lilla texten får ja nynna på.. för Susanne sa att ja skulle bli glad då :) vi får hoppas på de *nynnar som bare den*
Å så får ja tänka på hur en viss person säger Computer *fniss* , å lite annat sånt där trevligt :) så kanske jag slipper panikångest skiten inatt :)

aja

Hejsvejs :~

Glasstisdag

Idag hade jag en lång sovmorgon för första gången på riktigt länge, till kl 12.10 eftersom Stefan var sjuk = ingen databashantering idag. Det kändes rätt gött faktiskt att kunna ligga kvar i sängen å bara ta det lugnt imorse :)
Men trots detta så var jag trött när jag kom till skolan, jag va helt borta typ ^^ bland annat så snubblade jag i trappan så ja höll på att trilla omkull där, tur att man har sån superbalans som jag har då ;)

Den här dagen kändes mkt värd kan jag ju säga, två lektioner utan lärare och sen hade vi svenska.
Aja, efter skolan var det dags att ta sig en tripp till donken eftersom det är glasstisdag idag ;)
(och där köpte vi vårt gamla vanliga kitt, mkt mumsigt om jag får säga't själv)

när vi ätit upp å så så kollade vi runt lite på commerce, å sen fick vi panik när vi trodde att klockan var mer än vad den var ^^, så vi skyndade oss ut för att inte missa bussen, sen kom vi på att det var ju för fasiken mer än 10 min kvar tills bussen skulle gå, då gick vi in i första bästa affär å kollade runt lite i den... Där fanns det mkt söta leksaker å sånt :)

 


Men det blev ju så himla pinsamt när Susanne såg att det var böcker vid kassan... som var gratis! Och dom visade sig vara olika slags biblar (typ kvinnobibeln, fotbollsbibeln) å tanten i kassan började försöka få oss att ta varsin, och vi snackade massa om att de skulle vara så tråkigt att ha en sån bok, en bok om gud lixom. Men sen sa hon att hon var kristen, och då blev det så dumt... Och så förhörde hon mig på massa skit om jesus å grejjer. Tillslut kom det en kund som ville ha hjälp, å då passade ja å Susanne på.... vi nästan sprang ut ur affär'n, för vi ville ju absolut inte ha någon jävla bibel :O

Sen tog vi bussen hem, och tänk va kul man kan ha me lite olika inställningar å program på mobilen:


oerhört snygg bild måste ja säga ;)


Sen när vi kom hem så skjutsade pappa hem Susanne, å så åkte han och jag å handla...
Nu sitter jag här och bara känner att det inte är så jättejättelockande att gå ut i kylan och mocka nu, så ja väntar med det lite (A) .
eller nee..... jag måste nog gå ut nu,

hejsvejs :~

vi har aldrig tid

vi har inte tid med sånt här, Gelika

ibland har jag mardrömmar
och längtar efter en trygg
famn som luktar kärlek

ibland så kommer ångesten
över mig och drar ner
mig så att den lilla
plastficklampan inom mig
slocknar

och nu så är mina tårar
slut och jag hittar inte
min söta nalle som är så
bra på att kväva ensamhet


men vi har inte tid för sånt här, gelika
(vi har aldrig tid)

Biomåndag

Hejhopp :D

inte skrivit här på ett tag igen (dumma mig!) , men i helgen iaf så var Dennis hos mig <3, och vad vi gjort...? Jaaa pappa hämtade ju en ny leksak i lördags morse ( en fyrhjuling) så den har det åkts en hel del på i helgen :)

Sen idag så var det skola igen, fick tillbaka matteprovet, precis G.. Aja, ja klarade mig iaf... Sen efter skolan var det dags för biotajm :) .  Eller biomåndagen som jag också kallar de.
Jag och Susanne stressade som helvette för att hinna med bussar och sånt, och vi kom ju till bion sen då... I taket lyser stjärnorna ( jag vet att det gått på bio hur långe som helst, men inte i Mariestad ) ... aja ^^ Det var ju bara så att det bara var jag och Susanne där inne :P Så där satt vi själva å kollade på den filmen :P

       


Den får betyget 5 av 10 stjärnor av mig ^^


nu ska ja nog sova, trots min roliga sovmorgon till 12.10 imorn :)


Hejsvejs :~

It's Friday !

Idag var det sovmorgon, så pappa skulle skjutsa mig till bussen som gick 07.22 , men vi missade den, så ja fick övningsköra till skolan istället, i pappas bil (!) (volvo+en kort person= nej) Men det gick bra ändå trots att den var jävligt stor och jag knappt ser över ratten på den. Det märktes att jag inte kört den bilen så mkt eftersom man inte kände farten lika bra i den som i mammas, så det var rätt många gånger man fick sakta ner lite för man körde för fort.

Sen när jag kom till skolan var det digitalt skapande, och vi började göra en kniv i illustrator, den blir inte bra :P men det är lite kul iaf tycker ja allt.

Efter det var det databashanteringsprov, och heeelvette va svårt de va :s att det var 7 sidor långt gjorde ju inte saken bättre heller :(
IG IG IG IG IG IG IG IG IG IG IG IG IG IG IG IG IG IG IG IG IG IG IG IG IG IG IG IG IG IG IG IG IG IG IG IG

Efter det var det iaf lunch, men Susanne var inte i skolan då eftersom hon var på sjukhuset och kollade upp sina händer. Men anton och dom var snälla så ja fick äta med dom :)  Sen på svenskan kom Susanne tillbaka (:

Efter skolan sen orkade inte jag vänta på någon buss så ja gick till rese, rätt skönt men lite jobbigt för ja bara såg massa svarta prickar framför ögona hele tin xD Det hade ju kanske inte vart så bra att svimma där ^^, men när ja kom på bussen blev allt svart och konstigt, men jag svimmade inte iaf (: Sen när ja kom till Mariestad åkte jag och mamma te donken å köpte mat.

Nu sitter jag här och är ISKALL! om händerna, för jag och mamma var ute med hundarna och letade isfria ridvägar :) Måste ju kunna komma igång med ridningen igen nu, det jobbiga är att det är massa is kvar på skogsvägen som vi brukar rida på... Men "Lilla stigen" såg helt okej ut iaf (: . Så det kanske blir en tur i skogen i helgen? vem vet ^^



Lilla Silver :) .



Lilla Princess jenny , och Dennis som förövrigt snart kommer hit tror jag :)

Susanne, vill du följa med mig och ta ut småhästarna i skogen å gå nån da? (:


Nu ska ja kila, Hejsvejs :~

Temadag och skolångest

Idag vart de temadag i skolan, jag vet fortfarande inte vad temat var men ^^ tråkigt som fan var de iaf.. fyra olika föreläsningar som höll på i ca en timme var, alltså fyra timmar sittandes på en stol i cafeterian, usch ! . Å de sämsta var att en av föreläsningarna var på engelska, fan ja e svensk... ja ska inte behöva förstå allt de där..

Efter skolan drog iaf jag å Susanne te stan en sväng å åt glass å sånt innan vi drog hem.

När ja kom hem slog ja på Smala Sussie å la mig i sängen eftersom  jag frös så jävla mkt, sen kollade jag lite på tv å så innan ja mockade å tog in hästarna.

Nu börjar ångesten komma krypandes igen, skolångesten...
fan att jag aldrig lär mig!
om ni inte redan förstått de så har jag prov imorn, i databashantering.... och jag kan inte ett skit, kommer få IG, kommer inte klara de, jag är så jävla kass bläää ! . helvette då.

Jag hade kunnat skriva typ en jävla massa om detta, men det är bäst att hålla det för mig själv, och bara låta detta hemska ske imorgon...



HejHopp, nu är skolångesten på topp!




Hejsvejs :~

vad är det för en dag? Jo det är Dennis födelsedag !

Idag tittade solen fram och det kändes att nu, nu är det vår på gång och jag är glad (: . Efter skolan när jag satt och väntade på bussen var det så underbart varmt så de va inte klokt, de kanske var för att jag hade vinterjackan på mig men iaf  ^^ .

Jag tog iaf bussen till Mariestad och hoppade av vid badhuset (igen....) och nu fick jag äntligen prata med chefen där. När ja gjort de så ringde jag mamma som kom och hämta mig, jag var med henne på perfo en sväng å sen övningskörde jag hem så ja fick äta lite innan ja skulle tillbaka till Skövde igen.

Och varför skulle jag tillbaka dit? Jo för att min älskade pojkvän Dennis fyller 21 år idag ! <3
Jag åkte dit och gav honom presenter ( hoppas du gillade dom ), fick vara med när han öppnade presenter som han fick av sin familj... å sen var de fikatajm, å hans föräldrar hade vart så gulliga och köpt en "specialbakelse" till mig eftersom jag inte tål fisk, som det var på smörgåstårtan dom hade. Det var mumsit de (:



När jag kom hem därifrån sen var det dags att morsla lite i stallet, mocka och så. Sen när jag och mamma tog in hästarna så var dom ovanligt lugna och snälla :) . Och det slutade med att jag pysslade lite extra med dom bara för att det är så mysigt att bara vara i stallet hos dom (:

Hejsvejs :~

Biljardtajm

Och nu sist men inte minst, ett inlägg från idag :D

Tjena!

Idag var ja lite piggare på morgonen så ja gick till skolan (:
Det var någon typ projektredovisningsdag i skolan idag, så vi slapp lite lektioner å så fick man gå runt och kolla på treornas olika projektarbeten. Jag och susanne vet redan nu vad vi ska göra för projektarbete, och det kommer bli superbra ! :D å superkul !!!

Sen stannade Susanne kvar i skolan medans jag hade Japanska,  å sen var det Biljardtajm igen innan vi gick till bussen som tog oss till.. ja just de, stan  (:  . trevligt :D Jag vill inte skriva för mycket om vad som hände och skedde där eftersom någon *host* Dennis *host* fyller år imorn.

 


När vi var klara det så tog vi bussen hem, ja å mamma åkte och handla, jag övningskörde hem och sen tog vi in hästarna. Nu har jag även ätit lite ochjag mår inte alls lika dåligt som jag gjorde igår (: riktigt pigg nu faktiskt, men jag har ont i huvet som bare den :(

Nu ska jag ta mig några isbitar, en alvedon å sen ska ja nog krypa ner i sängen, har ju trots allt matteprov imorn bitti :O hjälp!


Hejsvejs :~

Glassmåndag

Jahapp, nästa dag då.. som faktiskt får bli måndagen, alltså igår.

Hejsan hoppsan!

Idag vart de skola igen, och jag tyckte det var så underbart att Dennis sov hos mig tills idag, för det betydde ju att jag slapp sova själv, hade sällskap på morgonen och att jag slapp åka buss till skolan :) Mkt bra!

Denna skoldag var otroligt *host* seriös måste jag säga, spec engelskalektionen där det var kortkrig ;)
  


Sen på matten gjorde jag och Svante en gubbe på tavlan :) . hihi, och efteråt var det biljardspelartajm (: 
Och eftersom vi kom in så mycket i spelet missade vi 18 över bussen så vi gick in på EM och provade massagestolar, som förövrigt var megasköna men livsfarliga :P Dom tog tag i mina fötter !

 


Sen när bussen kom åkte Ja å Susanne in te stan och tog varsinn glass på donken , (det var ju glassmåndag som sagt ) och sen började vi leta present till Dennis som fyller år den 18:e Mars. Men klockan gick fortare än blixten så vi hann inte hitta något, men jag säger bara linus (A) .

Sen när jag kom hem tänkte jag göra japanskaläxa, skriva lite här å så... Men icke! När jag kom hem svimmade jag, och sen var min kropp megaknasig å dum så ja kunde inte stå på benen xD . så mamma blev arg och jag fick inte göra nått utan ja fick helt enkelt ligga där i min säng. Ja fick sockervatten som gjorde att det kändes lite bättre iaf..

Så det hände ju inte så mycket mer den dagen om man säger som så..

Hejsvejs :~

Ettårsdagsfirande (:

Jag har varken haft tid eller ork att skriva här på några dagar, men nu ska det bli ändring på't. Jag kommer lägga upp några inlägg idag, eftersom det hänt så mycket dom senaste dagarna ^^ . Jag börjar med Lördagen :

Hej!

Idag lurade Dennis iväg mig till Jönköping för att vi skulle "fira" våran ettårsdag lite i efterskott. Det hela började med att jag skulle vara hemma hos honom vid halv tio typ och sen bar det iväg... först till badhuset där, där vi badade en stund. Det var synd bara att det var så fruktansvärt kallt hele tin där. Men trevligt var de. Sen bar de iväg till A6 där vi käkade pizza slize (stavning?) så vi blev proppmätta som bare den xD . Sen gick vi omkring i affärerna där. Mötte även Emelie där ^^

Dennis fick för sig att jag skulle få välja valfritt plagg som han skulle köpa till mig, men jag tyckte det kändes så dumt så jag ville inte först... Men jag gick med på de sen å fick en så söt tröjja så de e inte klokt (: Tack älskling!

När vi hade vandrat omkring där i några timmar så bar det iväg hemåt till Skövde igen, för melodifestivalen eller mellis som ja kallarn ibland kunde man ju inte missa, nu när det var final och allt.
Vi kollade på den med Dennis föräldrar, och det var mycket trevligt :) . Å ja e så glad att inte Snälla Snälla vann :D . Den här låten som vann var ju helt okej ändå, men ja tycker inte den passar in men aja.



De fanns la inte så mycket mer att berätta om denna dag, så

Hejsvejs :~




fredag, och rubriken är tråkig

Det är fredag kväll nu, å här sitter ja å sjunger å dampar mig lite (: . Men ja har kul bara...




Typ två timmar senare xD

nu har ja både fikat å duschat, å ja e sketapigg (: å ja e sugen på chips ^^ eller egentligen e ja nog inte de men aja skitsamma :D

ja kommer inte på nått att skriva :D men idag var ja ¨på badhuset igen , men chefen var inte där idag heller ^^, så nu har ja snackat me samma gubbe tre ggr xD  . börjar kännas lite dumt bara "hej, nu är ja här igen " xD

När jag vart där så mötte ja mammi å mormor för dom skulle gå på stan, så ja följde med dom...

Sen har ja inte gjort ngt spec...



HEJSVEJS :~

Fire in the house!

Jag blev ju inte lite rädd nyss när jag hörde hur mamma skrek efter pappa i köket och sa att de brann...
Då skyndade jag mig ut i köket och det visade sig att det brann i ugnen :S ... Usch.
Och nu luktar de bränt i hela huset med , inte allt för mysigt kanske!

Jag kom helt av mig vad jag skulle skriva här eftersom jag blev så chockad xD
Men en sak som hänt som jag inte ska glömma skriva är:

*Susanne pratar i tele med sin pappa*
*Hon lägger på, och säger ngt till mig*
Jag: Är du vaken?
Susanne: HAHAHA va?
Jag: OJ! Nej, jag menade... vad ville han? xD

Sen skrattade vi där tillsammans ;)


Egentligen hände detta igår när vi var på badhuset å sökte sommarjobb, men jag glömde skriva de då :)



På idrotten idag var det ju otroligt kul *not* vi var knappt nåra som var med ^^
Men efteråt.. då jävlar hade ja å Susanne kul en sväng xD

 
Bilderna säger la de mesta ? :P

Nej nu ska ja käka lite ,

Hejsvejs :~

Fridluftsdag - Kallt som fan

Den här dagen började med att jag åkte hem till Susanne halv sju typ (var där ca 20 i) eftersom vi hade sovmorgon till kl 9 idag. Då hade vi en trevlig liten morgon fylld av CrazyFrog-spelande. Jag är inte speciellt bra på det spelet, men en gång vann jag faktiskt (:



Sen tog vi 07.22 bussen till skövde, och när vi kom dit så blev vi så fruktansvärt sugna på glass, så vi skyndade oss till donken för att köpa det, men det öppnade ju inte förns en timme senare typ, så vi gick in till konsum istället.... där fann vi ingen glass som verka god (det var twister vi var ute efter där) men däremot så köpte vi ett annat litet kitt som bestod av: Festis, Palle Kuling-choklad, menthos och strong ;) Så då satt vi där inne å åt det innan vi gick till bussen.

När vi kom till skolan sen var det dags att börja denna underbara Fridluftsdag med Jeanettes Hemliga Uppdragsjakt.
Man skulle vara olika lag, jag och Susanne fick vara med två killar från IB som vi aldrig sett förut ^^ Trevliga killar de där... iaf den ena, den andra prata ju knappt nått :P
Själva uppdragsjakten gick till så att vi fick en rosa lapp där det stod olika poängnivåer och i varje nivå fanns det olika uppdrag man skulle utföra och ta kort på det. Eftersom vi tänkte satsa på de höga poängen fick vi gå till P4 (en jävla massa omvägar blev de, trots att vi hade en kartläsargrabb ;) ) så det var sketalångt att gå dit verkligen! och hur kallt det var ska vi inte prata om :(
Sen iaf när vi var tillbaka i skolan var det dags för streetdance, men nu var det så att tjejen som skulle ha't var sjuk så vi fick spela basket istället... å de skulle vi aldrig gjort!
För när ja å Susanne lekte lite innan me basketbollarna lyckades Susanne halka omkull (vi hade bara strumpor på oss) och stukade handen :( Ni kan läsa mer utförligt vad som hände på: hundrapor.blogg.se .
vi tror iaf att det som orsakade det hela eller iaf gjorde det värre var att vi var så fruktansvärt kalla om händerna när vi började spela..
Ja tycker så fruktansvärt synd om na nu :(

Sen när vi slutat drog vi in te stan å käka lite... Sen åkte vi till Mariestad och sökte sommarjobb på lite olika ställen innan vi slutligen åkte hem.

Nu orkar jag faktiskt inte skriva mer, för ja fryser så...

Hejsvejs :~

och jag vill ha sommar nu, nu, NU

Hääj Hääj !
Jag var faktiskt pigg idag, tillochmed på bussen imorse, men databashanteringen förstörde allt.. ja blev sketatrött verkligen! Och hungern ska vi inte ens prata om...

Dom andra lektionerna gick la bra, med tröttheten alltså...
På webbdesignen  morslade ja å Susanne me våra hemsidor, och vi hade så mycket frågor till Steffe efter lektionen... Men som vanligt var han ironisk mor mig när han svarade, å ja fatta som vanligt inte att han var de  xD.

Sen på japanskan fick vi gå ut för å hitta olika saker å få reda på va de hette på Japanska, fasiken va kallt de va! min ena tumme var illblå när vi kom in igen xD men det var en slapp lektion iaf xD

Och jag vill ha sommar nu, nu, nu, NU!




Jag har egentligen ingenting alls att skriva om idag, typ. Eller jo! Ja har vart så otroligt sugen på ostbågar hele långa dagen, så när jag kom hem så övningskörde ja bort å köpte det. Och det var så uuunderbart ! Jag och Gizmo satt å dela på dom :) fast inte alla, för ja äter ju det nu också (A) *tjockisvarning*

Imorgon är det fridluftsdag med skolan, blir gött att slippa lektionerna iaf (:
Men nu e ja så himla törsti så ja orkar inte skriva mer nu !

Hejsvejs :~

De anfådda rävarna...

Detta har varit en mycket händelserik dag måste jag säga :D
Jag har fårr reda på betyg på en inlämning (teknikutveckling&företagande) som visade sig vara ett VG+ , jag är nöjd!
Och så fick jag reda på svenskaprovet, de där provet på boken: Dvärgen. Jag fick 25 av 30 rätt, och det blev ett VG på det, mycket nöjd där också eftersom man inte kunde få något högre betyg än vg på den :)

Efter skolan bestämde jag och Susanne oss för att testa lite nya grejer ;) Och resultatet för min del blev en Naturdiet Smoothie (den längst till höger), och en chipspåse av ngt slag (som var less fat ) :) och jag måste säga att smoothien var bland de godaste ja druckit :O  å den hade nog  vart ännu bättre kall !  MUMS!



Och eftersom jag och Susanne gick omkring på stan i Skövde och var så jävla .....  så blev de ett litet besök på bibblan där xD, å ja säger bara PENNAN xD

Sen iaf gick vi te rese och väntade på 839:an som vi sedan tog hem. :) När vi väl var hemma så drack vi en efterlängtad energidryck och kollade på när mammi och pappi grejjade med en grind xD Å sen mockade vi...

och jag kan bara säga en sak: KORS I TAKET!
Susanne tog mod till sig och tog in Jenny från hagen, trots att hon är livrädd för hästar... Det var väldigt bra gjort tycker jag, Jenny är ju trots allt den största (men snällaste) hästen jag har... Jag är så stolt :'D


(Detta är en rätt så gammal bild, men ni ser ju storleken på henne iaf)

När vi var klara med stallet gick vi in och då fastnade vi vid YT, och med varsitt glas med vatten och is... och ja, där blev vi sittandes och sjöng och spelade in låtar :) Vi hade ju även planer på en del grejer, men vi skippar dom
Vi kallar oss: De Anfådda Rävarna!

Sen vid 23.00 typ åkte Susanne hem igen, så nu sitter jag här, dricker en energidryck och nynnar på en låt som jag fått på hjärnan. Å så ska jag självklart snart svara på ett visst brev jag fick idag ;)

Det var väl typ hur denna måndagen sett ut :)

Hejsvejs :~

Skolångest?

Så var det söndag igen, och har jag skolångest? Nej inte så, men jag känner mig inte heller jättepepp inför att gå upp tidigt imorn igen ^^ Jag längtar tills sommarlovet !

Ja kollade på Wipeout förut, å de va så jävla synd att inte Dennis kom med där när ja anmälde honom dit :P Skitkul såg de ut att va ;D
Nu är de däremot Beck på tv, men ja känner inget direkt sug till att se det idag.. Nepp, Beck hoppar jag och sitter här istället och har de trevligt :P
De e synd bara att det inte är ngn inne på msn som vill skriva med mig just nu, meen de löser sig som jag brukar säga ibland :)



Jag är nog typ helt frisk nu iaf, min kropp orkar inte riktigt allt som ja brukar men vafan, hänga upp sig på småsaker sådär :) Några svimningar hit och dit gör ju inget :P

Jag vill ha vååår!
(För jag orkar inte med snön mer nu, blir så sur när ja ser den)

Men nu ska jag se Mia och Klara eftersom jag missade det idag, så

Hejsvejs :~

Melodifestivaldags igen, och jag är glad :D

Den här dagen började redan inatt kan man säga , då jag och Dennis fick ta oss en tripp till Skövde typ kl 3 på natten, för å hämta astmamedicin . Det blev lite nattamat på de me :) .

Sen idag så har de ju självklart vart Melodifestivalen också, å ja blev så jävla glad när varken BWO eller Amy Diamond gick vidare :D . Den glädjen ja kände då är obeskrivlig måste ja säga :D . Sen att det fanns fler jag inte gillade ska vi inte prata om, huvudsaken är att inte dom gick vidare :)





Köpte även en jävla massa godis idag, men inte lika mycket som Dennis ;)

vi bestämde oss för att vi ska "fira" vår ettårsdag lite i efterskott... nästa helg tror ja de blir, får se va de kan bli för trevligt. :)

Ne nu ska ja inte tråka ut honom med att sitta här och skriva, måste vara social nu :)

hejsvejs :~

man e ju ingen mästerfotograf precis ^^

Fortfarande sjuk, men ja tänkte att idag skulle ja ta lite kort iaf..   Ja, resultatet ser ni la, är ingen mästerfotograf precis ;)



      


Nu ska ja snart ta en dusch, å sen mocka, eller... det kanske vore smartare att göra tvärtom? Jag vet inte :)
Får se om Dennis kommer hit senare sen?, hoppas de iaf....

aja, kanske skriver mer sen :D

Hejsvejs :~

Sjuk idag :(

Den här dagen började inte alls bra för lilla mig eftersom jag nästan svimmade när jag gick upp.. sen svimmade jag i duschen, men ja tänkte då att nehe du, ja ska till skolan ändå... Men sen när jag skulle äta frukost så sket sig allt....
Så fort jag svalde ngt så ville de komma upp igen, så de hela slutade med att jag fick stanna hemma, och efter att mamma och pappa åkt så kom frukosten upp...

Sååå vad har jag att säga om denna dagen då? Inte så överdrivet mkt, sovit mest. Ja tror att ja behövde de.

Jag hoppas verkligen verkligen att ja e frisk imorn, för det är så sjukt tråkigt att bara ligga hemma själv å glo, de måste ju hända lite grejer ju ;)

Usch, ja känner att ja måste börja träna eller ngt, innan ja går här som ett vandrande fetto :) . Meeen orkar ja de?  ne (A) .
Ja e helt enkelt för lat, ^^ . Men någongång kanske jag kommer igång, who knows?


Annars ser jag nog ut såhär till sommaren...


Aja, nu orkar ja inte skriva mer


Hejsvejs :~

1 år <3

tjenixen alla bloggläsare :)
Idag vare skola, och eftersom massa lärare + alla treor är i Tyskland så var 2 av tre utav lektionerna idag utan lärare, och det är ju bara att gissa hur seriöst det blev ;)
Anton och Emelie tog min kamera och sprang runt och tog kort xD, och här har vi ett av deras små mästerverk :



Sen efter skolan gick(!) jag till rese och det var inte ett dugg jobbigt idag :O , trots min jävla huvudvärk och att hungern skrek i magen på mig så klagade jag inte nått , de e nästan kors i taket varning på detta :)
Jag tog kvart i två bussen, (som var jävligt försenad) och sen när ja kom te Mariestad hoppade ja av vid Donken, för mamma skulle hämta mig där... Haha så roligt att få mördande blickar av en viss person på bussen xD

När ja kom hem var jag skittrött verkligen, hade typ migrän och blä... Så de blev te å mosa i sig alvedon, äta lite... sen la ja mig i sängen å somna ^^ . Rätt gött faktiskt om ja får säga't själv.

Något som var mindre skönt var ju att ja skulle ut å mocka sen direkt när ja vakna, å ta in hästarna då också såklart.. Kallt och halt som fan.
Efter det städade jag hos Råttorna, så nu har dom det jättefint i buren :) Jag badade även först Doris, som nästan börjar gilla det här med att bada nu :) Å sen badade jag Chibi och jävlar va ho skrek stackarn :/ . Men dom blev rena iaf och svansarna blev smörjade... (Ja, Chibi har också börjat få svamp...)

Nu sitter ja bara här och skriver och funderar på å ta mig lite is eller ngt att äta, :D

Något som vi absolut inte får glömma bort är att idag, just idag har jag och Dennis varit ihop i ett år :D uuunderbart, synd att vi inte träffades nått idag bara :(
Men vi ses la lite imorn hoppas ja..

Ajaaaaaaaaaaaaaaaa

Hejsvejs :~

det här är en tvångstanke

hejhopp, precis kollat på den dära filmen ja å Susanne hade i TMS-läxa.... Å de va de tråkigaste ja nånsin gjort tror ja :P
Susanne kom inte idag heller :( så hon får la se filmen på bussen imorn eller nått

idag har ja la inte gjort allt för mkt, grejjat me djuren, mockat, gjort klart den skriftliga delen i TMS-läxan... å så kom mormor och morfar hit idag också.

Jag är inte på bra humör nu, ja känner mig värdelös, äcklig m.m... så ja e la inte supersugen på att skriva här egentligen... men ja gör de ändå, *tvångstanke*

Imorn äre skola igen, å de känns ju rätt gött att denna skolveckan börjar på min slappaste dag iaf... matte, multimedia och sist men inte minst teknikutv. Slutar ju tidigt också, å de e ju inte helt fel (: 

Det är inte heller vilken dag som helst imorgon, det är den 4 Mars, och det betyder.....
just de,  att jag och Dennis har varit tsm i ett år! :')
det har varit ett underbart år, trots alla bråk som varit....
men mer om den dagen imorn, för det är ju inte förns då det är :)

HELVETTE!
nu lyckades jag hälla ett halvt stort glas vatten i mitt knä, där min mobil låg... 
fick torka mobilen med hårtork.... den klarade sig.. men fan va sur jag blir, det är inte min dag idag, ja e så jävla klantig!!!



Hejsvejs :~


 

jag e den felande länken

happhapp, hemma igen då efter en underbar helg :)
Eftersom det var studiedag idag så vare ingen skola, å de tyckte ja va väldigt skönt :D

Doris svans ser förövrigt mycket bättre ut, den är inte lika orange och knottrorna är nästan borta :) Men jag smörjde den igen förut så det ska försvinna helt :) .

Nu sitter jag här och kollar runt lite på yt bara, och hittade det här söta :D



Ja kunde inte sluta le när ja kolla på't, inlevelsen 09 kan ja bara säga om detta klipp :)

Jag ska la snart sätta mig och göra min TMS-läxa tänkte ja... hoppas ja hinner göra klart den bara :D . Ja har lixom ingen aning om vad jag ska skriva i den, meeen de löser sig säkert.

Susanne skulle kommit idag, men hon hade vart på Lager157 idag, så hon orkade inte komma hit idag ^^, men vi tar't imorn istället då :) . då blire filmtajm vill ja lova ;) så de bare smäller om de :)

När vi gick på vadsbo hade ja å Susanne våra små "oseriösadiktskrivarstunder" , och här har vi en av dom... nämligen
Den lilla katten

Det finns en liten katt som är sjuk,
han bara spyr på sin glittriga duk.

Idag är det dödens dag,
så här behövs massa choklad!

Katten har ont i magen nu
han får ta sig en middagslur.

Nu dog han,
för han märkte inte att det brann i farstun.



Och med den dikten avslutar jag detta inlägg

Hejsvejs :~

Ja kallar'n kladdis (:

Är fortfarande hemma hos Dennis (: Ska hem imorgon, eftersom ja å Susanne ska göra läxa i TMS då...  :)

Vi bakade kladdkaka idag ( eller kladdis som ja brukar  kalla de ) Och jag var såå smart (A)
När vi precis tagit ur formen ur ugnen fick jag för mig att jag skulle ställa in den i kylskåpet, och HELVETTE va ja brände mig xD .

Sen lagade vi mat, och idag blevre chicken nuggets och ris, me en sås som jag inte kan stava namnet på :) . Å sen spelade ja, Dennis och Daniel spel :), typ de ena hette PAIN, å de andra va namnet så långt på , men ja.... de va ett skitkul litet bilspel iaf. Riktigt kul! Och det hände ju tillochmed att jag vann ibland (: .

Nu ska ja å Dennis se nån film, vilken vet jag inte än.. men en sak vet jag, jag ska äta massa massa is !!!! :D



Gammal bild

Hejsvejs :~
 

I'm in the little stad Skövde right nu :)

Nemen tjenare (;
Skrev inget igår, men hade helt enkelt inte tid :) Åkte hem till Dennis och sov där (jag är där nu med men ^^)

Idag har vi gjort lite allt möjligt ^^ . vi har bland annat gått till MediaMarkt och kollat efter nått spel Dennis pappa ville ha, sen gick vi te max... och jag fick massa massa mycket is ! :D
Sen när vi kom hem vare dags att laga mat, så då fick Daniel och Dennis visa sina kunskaper i matlagning ;)
De e så kul att kolla på dom när dom lagar mat tycker ja :D

Sen när vi hade ätit kom Aronsson hit och vi spelade massa spel och kollade på Melodifestivalen... Sen ett tag efter de så åkte han hem och jag och Dennis lagade tacos som vi åt sen. Det var meningen att Daniel skulle ätit med oss, men han skulle skjutsa runt på folk typ i tidaholm tror ja de va.

Nu ska ja å Dennis se nån film å sen sova antar ja....





Hejsvejs :~

RSS 2.0