ingen annanstans kan man vara ensam, Som just här

Truckutbildningen började idag, herregud säger ja bara :P är rätt jävla körd faktiskt.
I början tänkte jag faktiskt att 'ja men de här verkar ju inte så svårt, de fixar ja nog'     ...   sen började jättekrångliga mattetal som varken jag eller sus fatta nåt av och där sket de sig xD

Men om någon vet hur man kan bli supersmart över typ en natt så skulle jag gärna vilja veta hur ^^ uppskrivningen är på onsdag nämligen...
usch, prestationsångesten är på topp !









the göteborgtripp

Kom hem igår efter en liten tripp i göteborg med Alex :) Det har vart himla trevligt !
Tänkte berätta lite om vad vi gjort och så, om det nu skulle va nån som är intresserad:P

Jag var faktiskt jättenervös innan eftersom jag knappt åkt tåg i hela mitt liv och skulle klara av att hoppa på tåget helt själv och sen hitta Alex på tåget, men det löste sig ändå, för han stod precis innanför dörren på tåget så jag slapp gå omkring själv på tåget som en liten fjant :)

Haha, på tåget fick Alex för sig att han skulle peta på min lins i ögat eller nåt, och det tyckte en tant mittemot oss var sketakul :P Hon kunde knappt hålla sig för fniss, lillan!

När vi var framme i Gbg så var det dags att hitta hotellet, och det var inte det roligaste precis att gå dit, aslångt (kändes det som då iaf) när det var iskallt och blåste som fan :P Men tillslut kom vi fram iaf (no shit:P )
Då fick vi såna där kort så vi kunde komma in på rummet å lite såntdära... Vi fick rum 326, på tredje våningen. Jag tycker det är lite synd ändå att det inte var högre upp för ja älskar att åka hiss :P

När hade vart där en stund var det jacuzzi (stavning?) tajm, och det var sketagött verkligen ! :D Lite trevliga människor där också faktiskt :)
Sen var det mat som gällde, och vi hittade någon restaurang som vi gick in i, och det var tydligen nån såndär jättefin restaurang xD man kände sig ju lite lagom dum där bland alla finklädda människor som satt där inne :P

Sen bestod kvällen av vin, chips och massa prat (:

På morgonen sen vakna vi vid typ 07.30, eller ja ingen av oss sov väl direkt :P jag hade sån smärta och Alex var nog helt enkelt inte trött :P Men då blev det en dusch och sen den hemska frukostbuffén. Usch.
Sen blev det några timmar på stan innan vi skulle ta tåget hem igen, träffade även Brus i typ en minut ^^ Men det var kul iaf :)
Alex köpte assöta strumpisar :D Och så köpte vi godis <3 mumma!

Jag orkar faktiskt inte skriva mer nu om detta, så .

Herrårååååå, haregött

Pissit!

Blöö,   Fick mail från lilla Harriet på Pomona nyss, och arbetsförmedlingen har nekat min praktikplats pga att kenneln inte hade något organisationsnummer. :( Men men, sånt är väl livet antar jag. Tur att jag inte hunnit åka dit och lärt känna hundarna mer och så iaf, för då hade jag mått ännu sämre nu.

Får börja söka sommarjobb istället nu, eller ja... efter truckkursen alltså.


Fem steg bakåt, två steg fram. På lite håll liknar det dans

Imorgon smäller det, då är det dags för lilla mig att själv hoppa på tåget i Töreboda för att möta upp Alex som redan är på. (Anledningen till att vi inte hoppar på samtidigt är att han är på begravning innan och hoppar på tåget därifrån sen)
Det är nämligen Göteborg som står på schemat imorn, Hotell Riverton för att vara exakt :P
Jag har verkligen ingen aning om hur man gör eller nått med hotell, men det är tur att jag har en såpass världsvan kompis med mig  ;)




Jag får hoppas att dom smärtstillande tabletterna å de hjälper lite bättre nu så jag inte är så handikappad och tråkig imorn :P Får göra det bästa av situationen helt enkelt.  Blir nog sjukhuset om det inte ger sig de här, tråkigt men sant.

Borde väl kanske börja packa lite också, men det är jag en expert på att vänta med tills sista stund :B hihi
Har iaf hunnit packa ner mediciner, det tycker jag faktiskt är väldigt duktigt gjort av mig :B




Nu, musik!





Det verkar så enkelt vännen, Ändå är det så obegripligt svårt

Mormor och morfar var här en sväng nyss och fikade :) Trevligt

Varför kan ingenting någonsin gå som man själv vill? Min handledare på Pomona ringde mig idag och sa att dom behöver ett organisationsnummer från kenneln jag ska ha min praktik på för att kunna godkänna min praktikplats.
Jag mailade honom, och fick ett svar ganska nyss att han inte har något sånt. Då verkar det som att det inte blir någon praktik för min del, fan också! :(

Mailade min handledare igen och skrev detta, men med min vanliga otur får jag säkert inte ha det som praktik bara för de, skit.


Nu ska jag och mamma iaf köra lite kloklippning på hundarna, då får jag lite annat att tänka på iaf. Speciellt eftersom vi iaf har två mesar (Zingo och Tindra) ^^ Dom andra 4 går ganska bra iaf



Mina två sötnosar <3


Just move it

Jag blir så arg på mig själv ibland :O 
Jag kände mig som en stel pinne på afrodansen idag pga min jävla axel !  Dumma den :(
Kunde ju typ inte göra några rörelser alls som man ska , så jag såg nog väldigt rolig ut kan ja tänka mig. :( :P

Men men ,
Huvudsaken är ju att jag går dit och rör på fläsket iaf ^^       det är bra för mig ;)

kom på nu att jag fortfarande sitter här i träningskläder, får väl ta å byta om snart eller nåt :P


Meeeen, först. Kolla klart på Due Date, som faktiskt är ganska dålig, men man kan aldrig se en halv film! Sådeså


Hihi (:

Fick ett trevligt sms av Sus förut idag :)  Det var lattj på isen som gällde med Gizmo och Molly :)








Dåliga jag

Uff, nu har jag vart sådär dålig igen ! på att skriva här alltså ^^

Men jag kan ju sammanfatta lite fint vad jag gjort dom senaste dagarna iaf,

Torsdag: Då red jag Beda en sväng :) s-v-i-n-k-a-l-l-t ! men skönt ändå (:

Fredag: Då var det Dansfuego som gällde igen, om vi bortser från min dumma axel så gick det faktiskt ganska bra, börjar lära mig stegen någorlunda iaf ^^

Efter det var det tjockispizzatajm (mamma blir alltid så sugen på pizza när vi tränat)  och sen hämtade jag upp Sus :) Det var ju lattjtajm som gällde :) Efter ett tag mötte vi Kalle och Johan så vi åkte med dom en stund i kalles bil och sjöng - "vi kan verkligen alla låtar" typ iaf (A)     Var väl hemma typ 05:30 eller nåt (:

Lördag: Då var det dags för revy i skara med mammas och pappas jobb, det var väl rätt trevligt, men jag blev ändå lite ledsen eftersom inte "rätt" personer gick vidare i meodifestivalen :P kollade inte på det, men jag och sus hade ju spelat igen (a) men utan vinst denna gången tyvärr :/ Men det tar vi igen tills på lördag ;)

Söndag: Ja igår var det kalastajm, min kusin Alvin har fyllt år så då fick vi åka till Tibro en sväng :)  På hemvägen köpte jag nya skor, både jympaskor och vanliga. Men jag blev så himla ledsen när det inte fanns i mina storlekar, så där fick jag åka hem med ett par alldeles för stora skor :P Men det är ju bättre än inget iaf, nu när alla mina andra skor är trasiga och tar sönder mina underbara strumpisar :/

Måndag: Ja idag var det dags för en ridtur på Beda igen :) Det gick jättebra och hon var jättepigg ^^ 
Inte ens en stor trakortmojs i skogen var så farlig enligt min lilla ponny <3 . Idag gick det att trava en hel del faktiskt :) och några galoppsteg blev det allt (A) . Får ju ta det lite försiktigt nu när det är is under all snön. Men snart är det vår!

Nu ska jag äta lite, kom på att ja inte ätit något än idag ^^

Tjaio!

trucky

Hmm, åt kvällis för en stund sen men ändå skakar jag :P Konstigt      Därför gjorde jag en smoothie, lite tjock blev den men god ändå :)       tjock smoothie till tjock person, ja precis ^^

Fått reda på lite goda nyheter idag faktiskt, nämligen att Truckutbildningen faktiskt blir av trotsallt   :)  Längtar !

Imorgon ska jag rida, det har jag bestämt. Jag får må hur dåligt som helst, de skiter jag i. Jag ska. :)  Och jag kan ju bara hoppas att vädret är lite okej iaf, det vore ju ett + om inte annat :)


Gelika pelikan

Usch, jag håller på att bli sjuk :/

Var på ett helt värdelöst möte idag på Pomona, dom bara skjuter upp att godkänna min praktikplats hela tiden. blir så förbannad :(
Det kan väl inte vara så svårt att bara kolla igenom lite papper och sen bestämma om det blir godkänt eller inte?

Efteråt åkte jag iaf och hämtade mamma på jobbet, och lite senare sen var det dags för afrodans igen, men jag skulle nog hoppat över den idag. Jag tappade räkningen på hur många gånger jag nästan svimmade ^^ Jag minns knappt att jag vart där, men jag vet att jag försökte göra alla sakerna iaf :P Såg säkert ut som en pelikan eller nåt .

När vi kom hem sen tog jag mig en tupp! fast det var egentligen ingen hel tupp eftersom jag inte somnade, men jag kröp ner så skönt i sängen iaf,


Nu har jag och mamma mockat och tagit in hästarna, å jag skakar som attans i händerna nu  så nu ska jag se någon bra film och sen skita i denna dagen :)

Happy valentines day? Hell no !

Pissdag.


Jag sköt en DJ sent igår

Igår gick jag, sus och kalle på bio :) Trassel blev det. En helt fantastisk film :') 
Det enda jobbiga var alla ungar runtomkring som skulle krångla å skratta på konstiga ställen ;) Men det roligaste var nog när det var någon som började gråta asmkt när de blev lite "sorgligt" ;)
Det enda dåliga med filmen var att de var lite för mkt romantisk skit i den. Men skitsamma, den var söt iaf (:



Efter bion åkte vi omkring lite i några timmar, sen vid donken råkade kalle spilla ut en liter fanta på golvet i bak i bilen ;) stackarn, han sprang som en galning med servetter å försökte torka fast ja och sus bara skrattade xD De gjorde ju inget :P

Lite senare sen plockade vi upp Alex och Johan också å så gick vi till Mumma en stund, men ja å sus tyckte det var så tråkigt så vi åkte bort och köpte juice istället ;)
Sen blev det lite lattj med bilen och så sen ville pojkarna hem så jag och sus åkte omkring lite och Emil som hade slutat jobbet följde efter oss en stund, sen stanna vi och prata lite med honom. Sen åkte vi omkring lite till bara sen åkte vi hem.


Idag red jag en sväng på Beda <3. Det går äntligen att iaf skritta ut på skogsvägen, så jag var väl ute i typ en halvtimme iaf med henne.Skönt som fan! Men jag vill fortfarande ha ett ridhus :P Hon var så duktig så, och vi testade det nya ridtäcket, och det passade helt perfekt. 
När vi kom hem igen så kom jag på att det kanske inte var så smart att ha sommar-ridvantar på sig ;) mina fingrar och vissa delar av händerna var typ mörkblå ^^

Bild från provridningen :9


shuppeluu

Jag har ont i axeln :O  whaat. ingen aning om vad jag gjort :B

Idag var jag, mamma och Mikaela iväg på Dans-fuego (zumba) å herrejävlar va ja e dålig på att dansa (!) ^^
Man märker ju hur stel man är och att såndär taktkänsla inte finns överhuvudtaget xD men det var bara att hitta på sina egna rörelser så jag var allt både trött och varm när vi var klara xD Fast jag såg nog ut som en slirv, men skitsamma.


Testade lite "fusk-HDR"mojs idag lite snabbt innan jag och pappa hämtade mamma på jobbet, och ja, en före och efter bild har ni här xD .
Lite överdrivet kanske, men jaja ^^



Jag har märkt att jag är väldigt dålig på att experimentera och sånt i Photoshop *fyyyy* . Så vem vet, de kanske blir ändring på det nu ^^ .
men bara kanske.


Ne, nu fryser ja sketamkt av någon konstig anledning , så nu ska ja kolla om maten är klar snart, Gelika är hungrig nämligen :O       Tjips!

smoothie <3


Flygande Gelika?

Jaha, och vad skulle det vara bra för?  Fitt-snö!
Började min dag med att vurpa omkull när jag var ute med hundarna XD  = 4 st söta plåster på handen/armen xD
min vanliga otur :B 
Men hundarna var glada iaf ^^ Lilla Kåla försvann nästan i all snö som kommit inatt/imorse. De e iaf minst 10 cm som kommit, men jag gissar på 15.
De ser så lustigt ut när hundarna hoppar fram som små rådjur i snön, sketglada ^^ Då kan man inte låta bli att le faktiskt.

En nos <3



Har fixat iordning pappret till försäkringskassan nu också så ja kan få lite pengar ^^ nu ska jag bara komma ihåg att lägga på de också, de e lite värre de.

Hade tänkt rida idag också, men det sket sig ju nu när snön kom, förut kunde man ju iallafall se vart isen var, men de kan man ju inte nu. Jag vill inte riskera någonting. Vore ju himla dumt om vi gick omkull nu bara för att jag vill rida. Jag vill ha vår, nu nu nu.



Will you be there to catch me when I fall?











Det är bara minnen för livet.

-.-

Idag vart de ju att jobba med Sus som gällde , och jag kan köra bil igen :D  (:  vi var i Karlsborg, Mölltorp, Tibro och Hjo och alla klarade sig faktiskt idag med :)  När vi ändå var i Hjo så passade vi på att hälsa på hos mormor och morfar också (: Mkt trevligt !

Sen efteråt blev det pizzatajm , att glutenfri pizza kan vara så gott, det är helt ofattbart :O  vi körde på med en kycklingpizza utan kyckling :B  , alltså en pizza med banan, jordnötter och curry på (:  å så hade vi en vitlökssås bredvid att doppa i xD .










Nu ska ja ta och se Paranormal activity 2 , undra om den är lika dålig som jag tror att den är xD

mitt hjärta i din hand

Gårdagen bestod av en tripp till Ullared med mamma, pappa och Jimmy. De var himla trevligt faktiskt, hittade lite prylar till hästarna och lite så (:
Mötte ju även Alex, Benne, Kalle, Emil och johan där (: och dom lyckades nog också hitta lite pryttlar .

Sen när vi kom hem igen hade Melodifestivalen redan börjat så jag missade alla låtarna men jag hann ju lagom se vilka som gick vidare. Och rätt personer gick vidare :D Inte för att jag tyckte att de var några speciellt bra låtar eller så, utan för att jag och Sus hade tippat på att dom skulle gå vidare, så imorgon blir det att hämta ut våran vinst ! :D
gött som fan, vi är ena jävlar på't

Imorn ska vi även jobba igen, så kvällens uppdrag för min del är att fixa en ny skiva :)  Skulle tydligen vara mycket jan johansen enligt Sus ;)  (därav rubriken)
Blir nog en utmaning att hitta bra musik som vi inte redan har på alla våra typ 154265484 skivor vi redan gjort ;) meene de ska nog gå att hitta lite lattj :D

Hade nyss besök av Jimmy och Caspian också (: Jag filmade med mobilen när mamma lekte med honom och en gosedjurshund, men ja får nog tyvärr inte lägga upp de ;)





Nu, Solsidan!


vårkänsla?

Börjar kännas lite som vår nu <3





Let me feel I'm falling, I am falling

Och Gizmo sitter här bredvid mig och tittar på mig med dom där ögonen man bara inte kan säga emot, han sitter som en typ kängru faktiskt med huvet på sne. Det han vill ha är den där rosa pip-munken jag har gömt i en låda på databordet. Han får den nog när jag skrivit klart så blir han glad :)

Träffade Sus en sväng igårkväll :) Trevligt värre!  Vi kom tillochmed på en ny låt/refräng/fin text som vi sjöng/skrek ganska länge :B  Göteborska (haha hur fasen stavas de) var gårdagens dialekt också, även med en blandning av finska! riktigt gött!
Planerades även lite prylar vi ska göra till sommarn (:


Sommar'N 2009


Idag har jag väl mest tagit de lugnt, gick en långsväng med Gizmo förut och undersökte lite ridvägar och sånt. Snart, snart kan jag rida där. När handjäveln är bra igen.

Jag var ju även på Afrodans med Mamma och Mikaela, trevligt (: Lite lagom irriterande bara när det finns människor som inte tar någon hänsyn (vuxen-ord^^) till andra. T.ex. så var det en person som, trots att de fanns jävligt gott om plats framför henne skulle trycka sig längre och längre bak hela tiden så man hamnade i ribbstolarna och inte kunde röra sig alls knappt. usch!

Nu blir det väl att slå på någon bra film och sen träna lite smått sådär så jag kan känna mig duktig innan ja går å lägger mig.

tjao!

RSS 2.0