I want to feel weightless, and just fly away

Idag var det sådär härligt varmt ute :) , och eftersom jag inte kunde vara med på idrotten (stukad fot) så fick jag sitta där i solen och titta på när klassen spelade brännboll m.m. :) Det var varmt och skönt ! :D . Sen efteråt satte jag, melinda, emelie och anton oss i solen innan webdesignen började, vi satte oss även hos italienarna en sväng när dom satt en bit bort i en stor klump. Lite kul att dom knappt kan nån engelska ^^

sen webdesignen då.... Ja, precis innan lektionen så skrämde Stefan upp mig och sa att jag verkligen behövde oroa mig inför att få tillbaka provet, så ja va verkligen livrädd när ja fick mina provpapper..
men jag fick VG :D . fyfasiken va bra eller, jag är helnöjd eftersom jag inte läste på till de provet :) . (och provet var på en massa kodning å skiiit)



nu har valparna börjat få färg på nosen :')






 


21/4 - 2009 Tindra fick valpar :)

JA, det var längesen jag skrev, men jag har varken ork eller lust att skriva här, det börjar bli tråkigt typ ^^ . men jag tänkte att nu ska jag lägga upp lite bilder  från idag iaf :) Det är nämligen så att idag, så fick Tindra valpar :)

Det började med att hon fick värkar i morse, (typ mellan 05.00 - 06.00) så mamma väckte mig och susanne som sov över hos mig tills idag ( eller ja, sov och sov... ) och sa att Tindra hade börjat få värkar (några dagar för tidigt) och sen fick vi turas om att sitta inne hos henne medans vi samtidigt gjorde oss iordning och åt frukost och så.
sen var vi tvugna att dra till bussen..

Strax efter klockan 8 kom den första valpen ut, men inte helt problemfritt.. den hade nämligen fastnat, och bara bakbenen stack ut.. och mamma försökte dra ut valpen, men tindra bara skrek då.. så mamma fick dra ut den lite i taget vid varje värk tindra fick, och tillslut kom det ut en liten livlös hanvalp... mamma gnuggade och gnuggade honom med en handduk tills han tillslut öppnade munnen, och ja.. han lever :) 190 gram vägde han, så han är ganska stor ändå :)

eftersom jag inte var hemma utan var i skolan så vet jag ju inte riktigt hur allt gick till, men dom andra tre tjejerna som kom föddes problemfritt. och dom väger 190, 175 och 170 gram :)







det finns fler bilder på min bilddagbok :) gelikaa heter ja där ^^

Nu ska ja ta in hästarna, och sen bara ta det lugnt för ja e så jävla trött ^^


Tjingeling :~

~~~~~~~~~~~

'Du har inga olästa meddelanden'

Sms-inkorgen som annars brukar vara full,
är nu tom
och den har börjat damma igen

har du tappat mitt nummer eller har du helt enkelt
bara glömt att jag existerar

Noll
Sju
Tre
Noll
Fem
Fem
...

Börjar du minnas nu?

du, du som alltid sa att mitt nummer var så lätt att komma ihåg
och att det var så kul att skriva med mig
du har väl inte glömt














mig?

Onsdag, och mina fötter krymper :O

Idag var jag tvungen att gå upp typ kvart i sju på morgonen så jag hann duscha och ta ut hästarna och så innan jag skulle åka på utvecklingssamtal ^^. Kvart i nio skulle jag va där ( det tar ju typ en halvtimme att åka med bil dit så ) . Men det gick bra, och allt såg bra ut. :) gött de, så de inte hade vart typ en halvtimmes utskällning eller ngt :)

När vi var klara så skulle vi kolla på skor, men när vi hade kollat i en affär så var vi så hungriga ( Ja, hela familjen krebs var med ;), tillochmed Jimmy ) så vi drog te max å åt, för mamma hade aldrig vart inne där i skövde och så låg de närmast ^^ . 

Sen åkte vi och kollade på skor igen, och tillslut hittade jag ett par som ja ville ha, i storlek 35 :O Det är helt sjukt det här, mina fötter blir bara mindre och mindre ^^ . 
(jimmy köpte också ett par skor (:, och just de.. mamma köpte ett par med )

När vi var klara med det så övningskörde jag hem, och släppte av pappa vid kinnekullehälsan eftersom han skulle på massage :) . 
Och när han var klar där så var det mammas tur, och då passade jag och pappa på att åka och fixa tårta tills på fredag och lite så :)  

Ridningen höll på att bli inställd idag pga spöregn ;) men det höll faktiskt upp en sväng så jag och Yvve kunde rida, och det gick bra idag med :) . Silver var bara liite busig (A) men det får man vara, det kallas vårkänslor!
Efter ridningen sen så passade ja på att mocka och göra klart i stallet så det bara är att ta in dom ikväll, och sen tog jag mig en dusch :)

Nu är det snart hockey på TV, hoppas Färjestad vinner idag (: 
(då har jag iaf en pappa och en bror som kommer vara överlyckliga)



Hejsvejs :~

 

nemen, kors i taket... ett inlägg :O

Nejmen oj! här har ja inte skrivit på nåra dar, ^^
men ja kan sammanfatta dagarna som gått ;)

Fredag: Underbar dag, jag och susanne gick till skolan från rese och på vägen köpte vi jordgubbar som var uuunderbart goda :D .
Sen på vår lunchrast så klättrade vi på tak , fick en utskällning av en sur tant, å sen lattja vi boll :D Efter skolan gick vi till donken å köpte glass å varsin dricka med extra mycket is :D. Sen på kvällen gick jag och Dennis på bio, fast and furious blev de :) mkt bra film !
   


Lördag: Kalas för min moster som fyllde 50 år. Sen på natten blev det streetrace :D

Söndag: Då var jag sjuk så jag låg mest och sov ^^

Måndag: Fortfarande sjuk, så tog det mest lugnt...

Idag: Ja, idag så mår jag lite bättre, är tokförkyld men ja kan prata bättre iaf:) Jag har städat mitt rum idag med, det behövdes kan man ju säga^^ . Jag och mamma åkte också till Friskis&Svettis och tränade idag, och ja ja veeet att man inte ska träna när man är sjuk, men det gick bra ändå :) . blev lite tröttare än vad jag skulle blitt om ja va frisk bara.
Nu jävlar har ja kommit igång me träningen, Susanne vill du följa med mig på kickboxning nästa lörda? :P


Nu ska ja slappa hele kvällen, och jag har hunger... undra när de blir mat ^^

Nu ska ja ge djuren mat å så, hejsvejs :~

När trollmor har lagt de elva små trollen ;)

Nu tänkte jag skriva lite mer om vad som faktiskt hänt idag :)

Dagen började med att jag och Susanne tog en prommis till skolan från rese :) Det var så himla trevligt, och vi hittade en minigolfbana på ett ställe, där vi bara måste spela nån da :P Ja har ett svagt minne av att ja kissat där nånstans när ja va liten, men ja e inte säker :P

När vi var nästan vid skolan så gick vi ikapp Siv/rut och då börja ho snacka me oss om varför vi inte hade mössa och vantar på oss ^^ himla pinsamt.
Men jag tror vi kommer gå till skolan från rese varje dag nu när vi blitt så hurtiga :D



När vi kom till skolan var både ja å Susanne megabajjiga :O Men när vi gick på toan så blev de bara varsinn fis ;)

Har ju även haft prov idag som jag skrev förut, och det gick verkligen sämst ever... :(
Så då var ja på lite dåligthumör en sväng, men det blev bättre sen när Dennis hämtade mig :)
Han hade vart gullig och gjort en "överrasskningsfruktsallad" till mig :') Tack älskling, och förlåt för min reaktion :P
De kunde man inte tro om honom precis, att han skulle åka till en affär å köpa frukt å sen skära fruktsallad :)

Sen när ja kom hem så åkte mamma och jag och handlade lite olika grejjer, och sen mockade jag. Sen åt vi, tacos blev de :) Mumma!

Nu ska ja typ gå och lägga mig, jag är så himla trött nämligen :)

Hejsvejs :~

Webbdesignprov och skrivkramp

Nu sitter jag här i skolan och har hål, i nästan exakt 50 min nu innan Japanskan börjar. Jag gjorde nyss prov, i webbdesign... och det gick verkligen åt helvette.. och jag vet inte ens om Stefan kommer kunna läsa vad jag skrev eftersom jag skakade som bare den pga blodsockerfall...
Blä, nu är jag sur på mig själv, och har skrivkramp... de va sketamycket att skriva med... :(

Ne , nu ska ja typ morsla me nån inlämning eller ngt..  skriver kanske sen

Hejsvejs :~

Kombanwa ! ^^

Nu är det vår... på riktigt. Och hur jag vet det? Jo det är för att jag och Susanne kunde gå på en megalång prommis ute idag i bara t-shirtar utan att frysa :) Vi hittade så mycket spännande på vår färd och jag måste säga att det var en himla tur att vi hade med oss ormpinnarna, för ingen vet hur det skulle slutat om vi inte haft med oss dom...

 



Ja gjorde bort mig så otroligt mycket idag bland annat när jag skulle låsa upp mitt skåp (trodde jag) och jag kämpade som bare den me låset sketalänge å sen märker ja att det står någon och glor bakom mig. .. och jag tänkte vafan glor han på elle?
Men sen såg jag... det var ju inte mitt skåp ja försökte låsa upp, det var skåpet bredvid mitt... Och den som glodde bakom mig var den som hade de skåpet ja försökte bryta mig in i! Det blev jättedumt xD

Sen när skoldagen var slut kl 13.20 så var det dags för mig att ta mig en liten prommis till rese eftersom det var så fint väder idag. Och jag fick sällskap utav Anton och Melinda :) På vår färd hittade vi ett vårtecken me :D


Nämligen små små små tussilagor :)


När ja kom till Mariestad hoppade jag av vid donken och satte mig på en sten utanför där och väntade på Jimmy som skulle hämta mig och skjutsa mig till Perfo. Å så var ja där en stund tills mamma slutade å sen åkte vi hem, för idag skulle ju jag och Yvve rida för första gången på riktigt länge :) 
Och jag måste säga att jag är i chocktillstånd, Silver var jättelugn och snäll idag trots att han borde ha megamycket överskottsenergi nu när han inte blitt riden på ett tag. Men det var kul som bare den och det blev ju inte sämre av att det var varmt och soligt ute heller :)

 



När jag hade ridit så tänkte ja att ja lika gärna kunde mocka och göra klart i stallet så var det gjort, och när jag hade gjort det så hjälpte ja mamma att dela upp vår ena "kaninbox" i lilla stallet eftersom två av våra honkaniner är så elaka mot våran tredje hona Tingeling. Nu har hon det jätetmysigt och slipper vara rädd hela tiden :) .

Susanne: Varför är eran is så kall?
Gelika: Det är bara för att våran frys är så kall :D

Ne nu ska ja bara sitta här å lyssna på musik hele kvällen å snacka me folk på msn :)

Hejsvejs :~


RSS 2.0