Fridluftsdag - Kallt som fan

Den här dagen började med att jag åkte hem till Susanne halv sju typ (var där ca 20 i) eftersom vi hade sovmorgon till kl 9 idag. Då hade vi en trevlig liten morgon fylld av CrazyFrog-spelande. Jag är inte speciellt bra på det spelet, men en gång vann jag faktiskt (:



Sen tog vi 07.22 bussen till skövde, och när vi kom dit så blev vi så fruktansvärt sugna på glass, så vi skyndade oss till donken för att köpa det, men det öppnade ju inte förns en timme senare typ, så vi gick in till konsum istället.... där fann vi ingen glass som verka god (det var twister vi var ute efter där) men däremot så köpte vi ett annat litet kitt som bestod av: Festis, Palle Kuling-choklad, menthos och strong ;) Så då satt vi där inne å åt det innan vi gick till bussen.

När vi kom till skolan sen var det dags att börja denna underbara Fridluftsdag med Jeanettes Hemliga Uppdragsjakt.
Man skulle vara olika lag, jag och Susanne fick vara med två killar från IB som vi aldrig sett förut ^^ Trevliga killar de där... iaf den ena, den andra prata ju knappt nått :P
Själva uppdragsjakten gick till så att vi fick en rosa lapp där det stod olika poängnivåer och i varje nivå fanns det olika uppdrag man skulle utföra och ta kort på det. Eftersom vi tänkte satsa på de höga poängen fick vi gå till P4 (en jävla massa omvägar blev de, trots att vi hade en kartläsargrabb ;) ) så det var sketalångt att gå dit verkligen! och hur kallt det var ska vi inte prata om :(
Sen iaf när vi var tillbaka i skolan var det dags för streetdance, men nu var det så att tjejen som skulle ha't var sjuk så vi fick spela basket istället... å de skulle vi aldrig gjort!
För när ja å Susanne lekte lite innan me basketbollarna lyckades Susanne halka omkull (vi hade bara strumpor på oss) och stukade handen :( Ni kan läsa mer utförligt vad som hände på: hundrapor.blogg.se .
vi tror iaf att det som orsakade det hela eller iaf gjorde det värre var att vi var så fruktansvärt kalla om händerna när vi började spela..
Ja tycker så fruktansvärt synd om na nu :(

Sen när vi slutat drog vi in te stan å käka lite... Sen åkte vi till Mariestad och sökte sommarjobb på lite olika ställen innan vi slutligen åkte hem.

Nu orkar jag faktiskt inte skriva mer, för ja fryser så...

Hejsvejs :~

Kommentarer
Postat av: Susanne

Jag längtar tills vi spelar den galna grodan snart igen :D

2009-03-13 @ 12:26:19
URL: http://hundrapor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0