Just a flash of fear, Behind your camera eyes

Bloggen har vart nere ett tag eftersom ja vart sjuk och inte orkat sitta vid datorn, så kan de gå!

Men det som hänt sen sist är la att jag vart sjuk (nehe!), låg med över 40 graders feber ett tag och sen blev det lite maginfluensa efter de, så gött så! Världens bästa bantningsmetod iaf (:

Jag och Gizmo åkte och hälsade på Alex uppe i Karlstad nu i helgen eftersom ja mådde bättre då, det var väldans trevligt, åkte hem förut idag.
Vi har gjort lite allt möjligt men vi kan förkorta det lite fint med: hundpromenader, mat, vin/cider, musik, film och en jädrans massa prat (: . Jag orkar nämligen inte skriva om allting ^^ Lat som jag är! Jag kanske, men bara kanske skriver omett nån annan dag sen.



 

Men trots att jag haft himla kul så var det lite skönt att komma hem ändå, jag har ju saknat alla djuren här hemma ju, så det fick bli lite extra fjäsk för hästarna bland annat nu ikväll (:
Jag och mamma köpte varsin sallad förut också, att det kan va så gott att äta nyttigt, de e inte klokt ^^

 


Jag blir så förbannad!

Var nyss ute och gick en sväng med Beda, fick bli att leda henne då det är för mycket is för att det ska gå att rida.
Vi gick en sväng på vägen för det var så skönt ute i solen, hon brydde sig inte ett skit om bilar som åkte förbi och så, hon var mest nyfiken på godiset jag hade i min jackficka xD

Men sen kommer det en jävla idiot i en tom såndär "timmerbil-långtradarmoj" och när han ser oss gasar han på som fasen och börjar tuta som en idiot (jag har redan gått ner med Beda i diket så vi inte skulle vara ivägen)
Beda blev ju livrädd stackarn, så jag fick stå där i diket en bra stund och försöka lugna ner henne innan vi kunde gå vidare, jävla idiot !
Liksom tänk om inte jag hade kunnat hålla Beda då? Han kunde kört ihjäl oss båda två bara för att han var så dum i huvet och jävlades.

Usch!



Like an empty colourslide

Inatt dog min råtta Lilly :'( , hon kämpade på i nästan en vecka innan hennes kropp gav upp. Dom här dagarna har varit hemska, eftersom hon slutade äta och dricka för några dagar sen och man känner sig så hjälplös när man inte ens kan trycka i mat och vatten i henne.   Jag vet att det är det bästa för henne dethär, men mitt rum blev plötsligt väldigt tomt. Grät en del när jag dammsög golvet för att få bort allt spån hon skvätt ut under denna veckan, ja jag är patetisk.
Det blir ingen ny råtta för min del, inte nu iaf...

Mitt i alltihop var det dags för möte på Pomona också, då fick man försöka vara lite glad och trevlig. Det gick la sådär jag är nog aldrig trevlig tror jag xD .
Hon verkar däremot ha lite svårt att fatta att mina drömmar om rallyförare var en sak jag ville bli när jag var liten, inte nåt ja vill satsa på nu. Hon kan inte sluta tjata om att jag ska praktisera hos Tina Törner ^^ .
Det blir inget med det!

Idag har jag även lagat mat :O
Eller ja, jag och mamma hjälptes åt med kvällsmaten. Jag gjorde omeletten och mamma fixade kantarellstuvning som vi la i omeletten sen. Det blev faktiskt ganska gott. Lite för mycket stuvning på sina ställen bara. Tjockisgelika!




We're the party, you're the people

Igår blev det att gå upp tidigt, det var nämligen dags för jobb igen :)  Så 08.30 hämtade jag upp en Sus som nog var minst lika trött som jag xD och så drog vi iväg ! Denna gången var det Falköpingsområdet så vi var i falköping (haha no shit?) , mullsjö, åsarp, slutarp, gudhem och sandhem.
Det gick faktiskt ganska bra ändå, bara ett ställe som inte blev godkänt. Men vi har ett ställe kvar som vi ska åka till imorgon bitti i Kättilstorp ^^

Senare på kvällen blev det fest för lilla Alex som fyllde gammal (20) i fredags :) Det var trevligt, kul att träffa folk och va lite social :)
Senare på kvällen var de utgång som gällde, och då blev det ju självklart en hel del dans xD oerhört vackert !
Träffade även lite nya människor, bland annat "frisbee-mannen" ;) trevlig prick !

Var väl hemma vid halv 4 imorse tror ja :)

Idag har det vart en slappardag som bestått av filmtittande och mys med Gizmo och Kåla :) Jag har nämligen träningsvärk efter allt hoppande igår xD måste träna upp mig lite mer tror ja ^^

Nu blir det en sista film innan jag ska sova, Fragile heter den tror jag. Nån skräck från 2005 . Säkert helt värdelös men det märker vi :D

Tjiiing


but sometimes it´s impossible to breath

Dagen har bestått av ett värdelöst möte på Pomona  (det var som att sitta och lyssna på nåt jävla klartextprogram på radio) som började med ett litet fint astmaanfall för min del efter att ha sprungit dit, fått reda på att mötet där imorn är inställt (gött!) och så har vi vart hos veterinären med nåra av hundarna. Vaccination som gällde och dom var jätteduktiga allihop. Duktigast var faktiskt Kåla och Gizmo för dom sa ingenting när dom fick sprutan. :)
Och jag har faktiskt vågat hålla i dom när dom fick sprutorna också, det kändes bra på nåt sätt eftersom jag har extrem sprutfobi. Jag var nära på att svimma, men jag klarade det faktiskt :)
Nu har båda två gosat ner sig i sängen så vi får se vart jag får plats lite senare sen ^^

Extrem huvudvärk och allmänt konstig är väl ungefär hur jag mår idag xD Det sätter sina spår att ta sömntabletter men ändå inte sova. Lilly mår inte bättre precis, det är nog mer åt det sämre hållet.. Idag har hon varken ätit eller druckit något trots att jag verkligen försökt mata henne. Hon rycker till som fasen ibland men mest ligger hon bara stilla i mitten på buren.
Jag ska prova att ha hennes bur i tvrummet inatt så jag kan få en liten chans till att kunna sova iaf, jag känner mig jättehemsk som gör så men jag kommer seriöst inte palla morgondagen utan iaf nån timmes sömn. Jag tror ju inte att hon mår bättre av att jag ska ligga och titta på henne hela nätterna heller, hon vill säkert ha lite lugn och ro också.





Nu blir det någon film för att rensa lite tankar, smala sussie tror jag det blir!










Long nights allow me to feel I'm falling, I am falling

Igårkväll/natt när jag kom hem efter att ha sjutsat hem Sus från jobbet sprätte det runt väldigt mycket i Lillys bur, och jag sa typ "men lilla gumman, det är ju bara jag och Gizmo som kom in i rummet, de e ju inget att bli så rädd för". Jag tände lampan och gick fram till buren, och får se hur hon ligger helt snett med huvudet och "rullar" runt jättefort. (som när man rullar nerför en backe nivet)
Jag skyndar mig att öppna buren för att lugna henne (ja, dum som jag var trodde jag fortfarande att hon var rädd)
men hon slutar inte rulla runt.
Efter ett tag lyckas jag lugna ner henne lite och märker då att hon inte kan varken vrida på huvudet eller lyfta det. Bakbenen hänger inte med alls när hon rör sig.   Jag gick och väckte mamma så hon skulle få se vad som hänt men efter en stund sa hon att vi skulle se om hon lugnade ner sig på natten och så skulle vi kolla hur hon mådde på morgonen sen.

Jag sov ingenting på hela natten, trots sovis. Hon rullade runt i stort sett hela tiden och jag mår så dåligt för jag hatar verkligen att se djur lida. Även fast det "bara" är en tamråtta. För mig är det inte bara en råtta, hon är faktiskt en familjemedlem.

Nu sover hon, men hon andas väldigt lite och ser helt plötsligt väldigt gammal ut, vi ska ju ändå till veterinären och vaccinera hundar imorgon så jag ska nog fråga om dom kan veta vad det är för något som hänt och om det finns något man kan göra åt det, hon är ju ganska gammal också.


<'3



vår ?!

Jag tror faktiskt att våren är här nu :) Vart underbart skönt ute idag faktiskt, fast inte så varmt så man skippar vinterjackan riktigt än ^^.
Sjutsade Sus till jobbet förut och då passade jag på att lämna in mitt CV också :)

Nu ska jag och mamma strax iväg och skaka rumpa till dom afrikanska trummorna ;)
Det är så vackert ^^  men gött att röra på fläsket lite iaf (:   Blir ju lite hårdare danspass på fredag så (:



put your troubles aside, start livin'

Idag är en såndär tråkig dag man lika gärna bara kan hoppa över,
Sus är skadad och Alex är sjuk.  Så ja har ingen att leka med heller :(     Krya på er ! ! ! <3

Jag har noll inspiration till något alls och känner mig allmänt dålig på allt ^^  hahaha
Blir väl att sitta och knarka musik hela dagen idag, och sen Bigbrother ikväll bara :P   Usch, ja borde orka mig ut och röra på mig eller nåt, men de blir inget me de idag :B Ja har nämligen världens träningsvärk i knävecken :O går som en gammal tant typ (:


haha , minnen !





'Cause you're amazing just the way you are.

<3

Fucka upp är mitt andranamn

Haha, ja sånhär skillnad är det på dom olika sidorna av mitt hår ;) himla snyggt ! eller inte . Fast det syns inte lika mkt när man inte tar kort på det med blixt som tur är ^^


Mitt hår är konstigt :O

Idag var det dags för lite försök att sova ikapp ordentligt, ligger några veckor efter så min hjärna var helt fucking död igårkväll. Det gick väl... sådär om man säger så :P Dumma armjävel. Jobbigt att vakna typ en gång i kvarten trots att man tar sömntabletter.

När mamma slutade jobbet fick jag ett sms av henne att det var långpromenad med hundarna som gällde idag, det lät faktiskt lockande eftersom solen sken ute och det var inte sådär superkallt ändå.
Mamma tog Zingo, Tindra och Kiiwi så jag tog Gizmo, Kåla och Wilma :) Vi gick en runda på nästan en mil och det blev  s v i n k a l l t (!) efter ett tag eftersom de hann bli mörkt å grejer innan vi kom hem igen xD Men trotts allt kändes de bra att röra på fläsket litegrann iaf.

När vi kom hem igen var det dags för hårfärgning eftersom mitt hår hade börjat få blond utväxt xD såg jättedumt ut och jag har stört mig på det ett tag så idag var det dags. Men mitt hår är konstigt :O Håret på den ena sidan vill inte bli ordentligt färgat, så det är mkt ljusare där :P Så har de blivit varje gång jag färgat håret brunt, men ja har ingen aning om varför xD För vi mosar tillochmed på extra mkt färg där, men nehedå!  haha ^^

Om en kvart äre BigBrother som gäller,  och sen blir det väl musik och nån film innan jag ska försöka mig på lite sömn igen :P


Tjohej!

RSS 2.0