and we will sing for you today :)

Idag fyller min lilla underbara Kåla hela ett år <3
Shit de va ju inte längessen hon föddes ju, minns den dagen som om den var igår :B


Lillskit :)


Jimmy, Mikaela, Caspian, Hugo och Rambo  var här och hälsade på idag också :)
Caspian blir nämligen 6 månader idag :) Så jag tog lite kort på honom när jag och mamma busade lite med honom ^^. Ber om ursäkt för dom dåliga bilderna, men det är inte de lättaste att hålla en systemkamera med en hand och ta bra kort när man ligger i konstiga vinklar ^^


 


outch ^^

Haha ja bilderna talar väl bäst för sig själva :P  Men iaf, de som hände var att hundarna hade vart ute på baksidan en stund. När jag släppte in dom igen började Zingo morra på Gizmo och så boom så flög dom ihop och började slåss. (killarna är lite fjompiga och sura på varann nu när Kiiwi snart börjar löpa)

När jag försökte ta isär dom första gången kom jag in med handen fån fel håll och Zingo högg tag rätt rejält i min vänstra hand. Haha då var ja skitnära på att spy, men ja fick väl någon adrenalinkick eller nått så till slut fick jag isär dom, fick med mig Gizmo in i mitt rum å sen ringde jag pappa så han skulle komma hem fort :P . Sen svimmade jag ^^

Efter en stund vakna ja till av att mobilen ringde, de va pappa som sa att han skjutsat hem min bror och att han skulle skynda sig hem.

 





Haha, söta bilder ja fick med min mobil trots att ja skakade som fan :P

Nu är handen rätt rejält svullen men vi ska vänta lite med sjukhus och se om de inte kan fixa sig ändå ^^



time for a tattoo

Rubriken säger väl det mesta, ja jag ska tatuera mig. Frågan är bara vad jag ska tatuera för något, jag vill inte ha en tatuering bara för att utan jag vill ha en tatuering som betyder någonting.

Jag vet inte riktigt hur den ska se ut, men en sak är säker, jag vill absolut inte ha några flamsiga hjärtan, blommor eller fjärilar. Nej det är helt enkelt inte jag.

Jag älskar ju dödskallar, så det lutar kanske åt någon sån, jag hittade en förut som jag tycker är jättesöt!

Frågan är ju bara om den skulle passa på mig, och isåfall vart?  Haha mamma tyckte inte den var speciellt söt, mer läskig. Meeen smaken är som baken som man brukar säga :)


Jag tycker även att såna här ragdoll-tatueringar är söta, men jag vet inte om jag själv vill ha någon sån.




Usch va svårt det ska vara att bestämma sånt här... jag är jättetacksam om jag kan få iaf några tips och förslag (A).  skriv en kommentar och länka bild eller beskriv!
Det enda kravet jag har eller aa...  det är att den inte ska vara allt för stor.

jag skulle även vilja ha en text vid den saken jag ska tatuera, vilken har jag inte bestämt än (oj vad jag har stor koll på vad jag vill känner jag^^)



tjong!

yeees.

Ja herregud vad dålig man kan vara på att skriva i sin lilla blogg :B Ful är den också xD jag vill byta header eller va de heter men ja har ingen aning om hur man gör xD dåliga jag :)

Mycket har hänt sen sist, bland annat har jag blivit faster till världens underbaraste lilla Caspian <3

Här var han en dag gammal <3



och äldre blir han <3




Nu när man är arbetslös gör man inte speciellt mycket vettigt på dagarna ^^ , förutom att lattja med bilen med Sus nu när det är vinter å allt :)
Film kollar jag självklart mycket på också, och då har jag kommit fram till att filmrecensent (stavning?) skulle va sketgött att jobba som, kolla film hela dagarna å sen sätta ett betyg påt, de vore nått de  :B

Jag har faktiskt inte vart arbetslös hela tin, jag och Sus har jobbat ihop på Remarkable några gånger där vi får uppdrag att utföra genom svenska spel, det är riktigt kul, hoppas dom ringer mig snart igen :)

Rida har det knappt gått att göra på hela vintern nästan, först kom det så jävla mycket snö så det gick inte att rida någonstans alls, sen nu har det vart sjukt halt (blankis överallt) så då hade vi problem här hemma med att överhuvudtaget ta ut och in hästarna utan att bryta benen av oss.
Sån lyx det är för alla som har tillgång till ridhus, speciellt på vintern! De skulle jag ju inte säga nej till om man säger så, omöjligt att hålla igång hästarna när det inte finns någonstans att rida.

Red idag på Beda iaf, snön har försvunnit lite så det går att rida i ena hagen iaf, haha vi är lika tjocka båda två xD så vi behöver verkligen komma igång nu !


Så snälla, snälla, snälla, snälla dumma snö.... FÖRSVINN! :@


Jag vill ha vååår <3,
då jävlar Sus ! , då ska vi på herrejävlars massa roadtrips du och jag :B  hihihi


Näe, nu är det som så att... jag måste verkligen ta mig en kiss nu, så..


Tjing :~


update:

Jag glömde ju att jag tog ju kort idag, kreativa jag ;)





inte för att nån bryr sig ;)

aja, Hejs

RSS 2.0